Kahve falında tahta atmak

Kahve falında tahta atmak kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine yorulur.

Kahve falında tahta atmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin neler yaptığına da göz atmak, işde başarı getirebilir.

Kahve falında tahtaya imza atmak bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, esenlik, huzur ve saadet bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tahta atmak kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta kaşık çatal görmek güzel günlerin sona ereceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında tahta merdiven görmek kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tahta sandalyede oturmak çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine işaret eder.

Kahve falında tahta köprü görmek çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına delalet eder.

Kahve falında tahta kurusu öldürmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına işarettir.

Kahve falında tahta sehpa görmek övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top