Kahve falında tahlil vermek

Kahve falında tahlil vermek sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, bereketin eksileceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına alamet eder.

Kahve falında tahlil vermek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ise ateşli, çoşkulu bir tutuma girerek ilişkide bulunduğumuz kişiye yerine getirmekte zorlanacağınız sözler verebilirsiniz.

Kahve falında tahlil yaptırmak görmek üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine inanılır.

Kahve falında tahlil vermek etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, keyfinden ve neşesinden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hastanede tahlil yaptırmak sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine yorulur.

Kahve falında tahlil için kan vermek daha büyük adımlar atılacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına alamet eder.

Kahve falında tahlil sonucu almak yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında tahlil yaptırdığını görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tahlil sonucu görmek uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına rivayet eder.

Kahve falında tahlil yaptırmak ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kişinin şifaya kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top