Kahve falında tabakta karpuz görmek

Kahve falında tabakta karpuz görmek ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, kısmetlerin çoğalacağına, kendisi için isabetli kararlar alacağına, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, kucaklaşacağına, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına yorulur.

Kahve falında tabakta karpuz gördüyseniz:

  • Cazip teklifler veya davetler alırsanız ciddiye almanızda fayda var.

Kahve falında tabakta karpuz görmek alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının karpuz yediğini görmek yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karpuz ve peynir yemek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin karpuz verdiğini görmek sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına delalet eder.

Kahve falında mevsiminden önce karpuz görmek şifa bulacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine tabir olunur.

Kahve falında kelek karpuz görmek içinin hafifleyeceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine işarettir.

Kahve falında çürük karpuz görmek yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karpuz tezgahı görmek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, şifa ve ilaç bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top