Kahve falında tabak bulamamak

Kahve falında tabak bulamamak yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, aklına giren şeytana uyacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, bunun da kendisini çok etkileyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tabak bulamamak gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olmanız durumunda, ufukta aşk ya da sevgi temalı ilişkiler var.

Kahve falında tabak bulamamak sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine tabir olunur.

Kahve falında bir evi bulamamak kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine inanılır.

Kahve falında bir şeyi bulamamak sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, her şeyin sarpa saracağına işaret eder.

Kahve falında elbiseyi bulamamak maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında arabanı bulamamak önemli bir makama terfi alacağına, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaybettiğini bulamamak yüzünün eskisi gibi güleceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş birinin mezarını bulamamak bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik bulamamak herkesin istediği bir kariyeri olacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top