Kahve falında suya düşen bebek görmek

Kahve falında suya düşen bebek görmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, huzurlu hissedileceğine, imkânsızlıklarının biteceğine, yaşamın daha kolay hale geleceğine, tüm keyfinin kaçacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine yorulur.

Kahve falında suya düşen bebek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin size yardım etmesine izin vermelisiniz.

Kahve falında suya düşen bebeği kurtarmak rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suya düşen bebek görmek eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğini suya düşürmek sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğinin suya düştüğünü görmek ekmeksiz kalacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine tabir olunur.

Kahve falında suya bebek düşürmek çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine işaret eder.

Kahve falında bebeğin suya düştüğünü görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeği suya düşürmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına işarettir.

Kahve falında bebek düşerken tutmak rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top