Kahve falında suya atlayan birini görmek

Kahve falında suya atlayan birini görmek fal sahibinin şanssızlık yaşayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, doğru olanı seçeceğine, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına delalettir.

Kahve falında suya atlayan birini gördüyseniz:

  • Maddi durumunuz veya özel evraklarınızı ilgilendiren konular dikkat gerektiriyor.

Kahve falında su ve at görmek stresinin çoğalacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına işaret eder.

Kahve falında suya atlayan birini görmek anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına delalet eder.

Kahve falında suyun içinde at görmek kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında atın suya düştüğünü görmek sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su içen at görmek çok yüksek mevkilerde bulunacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suya atlayıp birini kurtarmak iş hayatında sözü geçen biri olacağına, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına işaret eder.

Kahve falında su içinde at görmek yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına yorulmaktadır.

Kahve falında at ve su görmek mali krize gireceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top