Kahve falında sütü kesmek

Kahve falında sütü kesmek ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, başarısının düşeceğine, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sütü kesmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde karanlıkta kalan bir şey olmamasına dikkat etmelisiniz.

Kahve falında bebeği sütten kesmek yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına delalettir.

Kahve falında sütü kesmek bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine yorulur.

Kahve falında süt havuzunda yüzmek şansın ve kısmetin açılacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sütle yemek yapmak kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göğsünde süt aktığını görmek huzurunun ve neşesinin bozulacağına, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında çiğ süt içmek büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elinde süt görmek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında memeden süt emmek huzuru yakalayacağına, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top