Kahve falında susamış birine su vermek

Kahve falında susamış birine su vermek elinin darlık içinde kalacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına inanılır.

Kahve falında susamış birine su vermek gördüyseniz:

  • Fiziksel veya mental anlamda kendinizi en iyi şekilde ortaya koymalısınız.

Kahve falında susamış birine su vermek sonuçtan memnun kalacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında susam almak hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünde susam görmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında susamlı simit görmek sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına rivayet eder.

Kahve falında susamlı ekmek günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında susam yağı görmek her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine delalet eder.

Kahve falında susamlı ekmek yemek ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında susam çiçeği görmek sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top