Kahve falında süs balığı toplamak

Kahve falında süs balığı toplamak dualarının kabul olacağına, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında süs balığı toplamak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalara veya tekliflere onay vermeden önce, olayları net şekilde görmeyi beklemeniz gerekiyor.

Kahve falında süs balığı toplamak en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına rivayet eder.

Kahve falında süs balığının öldüğünü görmek yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine işarettir.

Kahve falında denizde süs balığı görmek sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında süs balığı aldığını görmek çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz süs balığı görmek aile işlerinin başına geçeceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine inanılır.

Kahve falında süs balığı öldürmek hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına delalet eder.

Kahve falında bir sürü süs balığı görmek kendisi için isabetli adımlar atacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında süs balıklarının öldüğünü görmek hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top