Kahve falında azeri oynamak

Kahve falında azeri oynamak hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, manevi anlamda çok yol katedileceğine, hayır getirecek işlere girileceğine, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, esenlik, huzur ve saadet bulacağına, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında azeri oynamak gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği veya sevdiğiniz kişiyle yapacağınız özel şeyler sizi birbirinize yakınlaştırabilir.

Kahve falında kınada oynamak her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında suda top oynamak istediği oranda da eğleneceğine, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına inanılır.

Kahve falında ip oynamak sevilen bir kişi ile tartışılacağına, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşınla oyun oynamak bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında bir erkekle oynamak bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında top oynamak gol atmak haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına rivayet eder.

Kahve falında kahvede okey oynamak dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, hayatının kötüleşmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında bokuyla oynamak uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top