Kahve falında ağaçta karpuz görmek

Kahve falında ağaçta karpuz görmek işlerinde berekete kavuşacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, kalbini kıracağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, aksiliklerin aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaçta karpuz gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya sosyal yaşamınızda diğerleri ya sizin gittiğiniz yoldan gidecekler ya da başka hiçbir seçenekleri olmadığını fark ederek sizin yolunuza dönecekler.

Kahve falında ağaçtan karpuz toplamak hararetli olayların meydana geleceğine, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçta karpuz görmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında karpuz üzüm görmek emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına delalet eder.

Kahve falında olgunlaşmamış karpuz görmek gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında karpuzun parçalandığını görmek bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iki karpuz görmek müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında yarılmış karpuz görmek bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında mevsim dışı karpuz görmek zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top