Kahve falında sürekli altın görmek

Kahve falında sürekli altın görmek hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, bir sebeple sıkıntılarının artacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına inanılır.

Kahve falında sürekli altın gördüyseniz:

  • Şikayetçi olmanız durumunda işler kontrolden çıkabilir.

Kahve falında sürekli altın görmek sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, kısmetli bir işe atılmaya delalet eder.

Kahve falında sürekli uçtuğunu görmek üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine yorulur.

Kahve falında sürekli biriyle kavga etmek zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına inanılır.

Kahve falında sürekli eski sevdiğini görmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında sürekli ölmüş babayı görmek bolluk ve bereket içinde geçeceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına rivayet eder.

Kahve falında sürekli oruç bozduğunu görmek muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sürekli evlenmek İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına delalet eder.

Kahve falında sürekli sınava girdiğini görmek böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top