Kahve falında sünnete gitmek

Kahve falında sünnete gitmek maddi anlamda zarar edeceğine, yaşama dört elle sarılacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, düşmanına galip geleceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalettir.

Kahve falında sünnete gitmek gördüyseniz:

  • Güvensizlikleriniz nedeniyle önemsediğiniz bir kişiyi zor durumda bırakabilirsiniz.

Kahve falında sünnet düğününe gitmek zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, kudret ve destek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sünnete gitmek gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında sünnet yemeğine gitmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına delalet eder.

Kahve falında birini sünnet olurken görmek mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına delalettir.

Kahve falında yatsı namazının sünnetini kılmak zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, refah içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sünnet olmak yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına yorulur.

Kahve falında tekrar sünnet olduğunu görmek yaşamına bakacağına, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük birinin sünnet olduğunu görmek gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top