Kahve falında sünnet yaptığını görmek

Kahve falında sünnet yaptığını görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sünnet yaptığını gördüyseniz:

  • O kimselerin değerini anlamış olursunuz.

Kahve falında sünnet eğlencesi görmek ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğu sünnet ettirmek bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine delalettir.

Kahve falında sünnet yapmak işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine yorulur.

Kahve falında oğlunu sünnet olduğunu görmek zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine rivayet eder.

Kahve falında sünnet olmamak tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, böylece kendine güveneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sünnetlik görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına delalettir.

Kahve falında sünnet çocuğu görmek deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine işarettir.

Kahve falında kendini sünnet görmek yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top