Kahve falında suda yıkanmak

Kahve falında suda yıkanmak zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , biraz olsun hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suda yıkanmak gördüyseniz:

  • Yaptığınız işlerle ilgili konularda istenmeyen gelişmeleri engellemek için dikkatli davranmanızda fayda var.

Kahve falında temiz suda balık yakalamak kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işaret eder.

Kahve falında suda manda görmek karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suda ördek görmek geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine inanılır.

Kahve falında temiz suda yıkanmak elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında birini suda görmek para sıkıntısının olmayacağına, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine işaret eder.

Kahve falında kirli suda balık tutmak eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına delalettir.

Kahve falında suda pişmiş mısır görmek zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında suda yüzdüğünü görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top