Kahve falında birini suda görmek

Kahve falında birini suda görmek insanlara iş öğreteceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, bazı tartışmaların ortasında kalacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, hastaysa şifa bulacağına, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına delalet eder.

Kahve falında birini suda gördüyseniz:

  • Aklınızdakileri uygulamaya koymak için biraz daha beklemeniz sizin yararınıza olacak.

Kahve falında suda yüzen kedi görmek ticarette şansının yaver gideceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akıntılı suda yüzmek her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına alamet eder.

Kahve falında sıcak suda yüzmek ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına inanılır.

Kahve falında suda kalmak verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına alamet etmektedir.

Kahve falında temiz ve berrak suda yüzmek atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bulanık suda boğulan birini kurtarmak yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, rahat bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında akan suda koşmak üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine işarettir.

Kahve falında suda yılan balığı görmek sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top