Kahve falında ağaçta incir görmek

Kahve falında ağaçta incir görmek anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, ortak edineceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçta incir gördüyseniz:

  • Eski ilişkilerinizden örnek almanız durumunda sevdiğiniz bir kişiye tam olarak ne söyleyeceğinizi biliyor olacaksınız.

Kahve falında incir ağacını görmek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan incir yemek evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, rahat nedir öğreneceğine inanılır.

Kahve falında incir ağacının kesildiğini görmek alkış alacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük incir ağacı görmek yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında incir ağacına çıkmak kafasındaki sorunları çözeceğine, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında incir ağacına çıkıp incir yemek hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında incir ağacının kırıldığını görmek ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına delalettir.

Kahve falında kara incir ağacı görmek sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top