Kahve falında su yolunda yürümek

Kahve falında su yolunda yürümek kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına yorulur.

Kahve falında su yolunda yürümek gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenin, bazen spontane tavırlar düşünülerek yapılanlardan daha etkili sonuçlar verebilir.

Kahve falında su yolunda yürümek elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabe yolunda yürümek kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında tarla yolunda yürümek tekin olmayan işlere girileceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında tren yolunda yürümek bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında mezarlık yolunda yürümek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, risk almaktan özenle kaçınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tren yolunda yürüdüğünü görmek insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dağ yolunda yürüdüğünü görmek daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına inanılır.

Kahve falında hac yolunda yürümek bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top