Kahve falında su ve havuz görmek

Kahve falında su ve havuz görmek işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, mal ve rızkın çoğalmasına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su ve havuz gördüyseniz:

  • Maddi konularda sıkıntı yaşanıyorsa toz duman yatışmadan harekete geçmemenizde fayda var.

Kahve falında havuzda su görmek aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, ağız tadının bozulmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havuza su doldurmak yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, akrabayla araya mesafe konulacağına yorulur.

Kahve falında havuzda su yılanı görmek iyi bir zanaatkar olunacağına, üzüntülü günler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında içinde az su olan havuz görmek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına tabir olunur.

Kahve falında sıcak su havuzu görmek iş hayatında kendi işini kuracağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, fal sahibinin kazancının artacağına tabir olunur.

Kahve falında su olmayan havuz görmek kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su ve havuz görmek rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında su havuzuna görmek ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top