Kahve falında su içinde fare görmek

Kahve falında su içinde fare görmek mutluluğu yakalayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, neşenin ve mutluluğun geleceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine delalet eder.

Kahve falında su içinde fare gördüyseniz:

  • Yalnız fazla romantik olmayın, ayaklarınız yere iyi bassın.Uzaklara gitme isteği isteği duyabilirsiniz.

Kahve falında suyun içinde fare görmek kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine işarettir.

Kahve falında su içinde fare görmek sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin içinde kedi ve fare görmek dertlerden kurtulmaya, umutsuzluklarını geride bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yatağın içinde fare görmek yanlış kişilere denk geleceğine, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında evin içinde fareler görmek mal varlığında kayıplar yaşayacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ev içinde fare görmek tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına alamet eder.

Kahve falında havuzun içinde fare görmek falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kutu içinde fare görmek gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top