Kahve falında su getirmek

Kahve falında su getirmek emeklerinin heba olacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine işaret eder.

Kahve falında su getirmek gördüyseniz:

  • Bazı olaylar istediğiniz şekilde gelişmemiş olabilir veya bazı konulardaki beklentileriniz karşılanmayabilir.

Kahve falında çeşmeden su getirmek hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, hayata karşı bakışının değişeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eve su getirmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına yorulur.

Kahve falında birisine su getirmek gururlandıracak işler yapacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında birinin su getirdiğini görmek kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına işarettir.

Kahve falında su getirmek sayılan ve sevilen kimse olacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su getirdiğini görmek işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında birine su getirmek dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine inanılır.

Kahve falında depremde şahadet getirmek işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top