Kahve falında ayrıldığı sevgiliye sarılmak

Kahve falında ayrıldığı sevgiliye sarılmak manevi olarak çökmekle kalmayacağına, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, büyük başarıya ulaşılacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında ayrıldığı sevgiliye sarılmak gördüyseniz:

  • İş veya özel yaşamınızdaki ilişkilerinize farklı şekilde yaklaşmalısınız.

Kahve falında ayrıldığın sevgiline sarılmak zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, yarınlarına inanacağına işarettir.

Kahve falında ayrıldığım sevgiliye sarılmak bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında ayrıldığı sevgilisine sarılmak tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine alamet eder.

Kahve falında ayrıldığın sevgiliye sarılmak amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayrıldığı sevgiliye sarılmak kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında ayrıldığın sevgiliyle sarılmak oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayrıldığın eşine sarılmak başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına delalet eder.

Kahve falında ayrıldığı eşine sarılmak rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top