Kahve falında sol bacaktan vurulmak

Kahve falında sol bacaktan vurulmak barış için adım atacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında sol bacaktan vurulmak gördüyseniz:

  • Geçmiş hataları tekrarlamamakta fayda var.

Kahve falında sol bacağından vurulmak çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında sol bacaktan vurulmak ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, problemlerin çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sol ayağından vurulmak işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sol elinden vurulmak sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, aşık olacağına delalettir.

Kahve falında sol kolundan vurulmak hayatından razı geleceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında sol ayaktan vurulmak yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sol elden vurulmak aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına delalet eder.

Kahve falında sol koldan vurulmak maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top