Kahve falında sökülmüş diş görmek

Kahve falında sökülmüş diş görmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine inanılır.

Kahve falında sökülmüş diş gördüyseniz:

  • Özel evraklarınızın üzerinden geçmeli, sahip olduklarınızı korumak için gerekeni yapmalısınız.

Kahve falında ölüyü dişsiz görmek yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişlerini çıktığını görmek çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, ruhunu güzelleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında diş macunu sıkmak bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğin yeni diş çıkardığını görmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına delalettir.

Kahve falında diş ağrısını hissetmek hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, hayatının adeta cennete döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dişçiden kaçmak eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişlerini lekeli görmek ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında azı dişlerinin döküldüğünü görmek aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top