Kahve falında sokaklarda yatmak

Kahve falında sokaklarda yatmak canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, güzel evlatlar yetiştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sokaklarda yatmak gördüyseniz:

  • Belli konuların istediğiniz şekilde ilerlemesini bekliyorsanız, daha gerçekçi olmalı, konuyu ilgilendiren şahısların karakterlerini unutmamalısınız.

Kahve falında sokakta yatmak yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine inanılır.

Kahve falında sokaklarda yatmak istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına işarettir.

Kahve falında sokakta kalabalık görmek aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına tabir olunur.

Kahve falında çıkmaz sokak görmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sokak süpürmek uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dar sokak görmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında yabancı sokaklar görmek işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, işlerinin gerileyeceğine delalettir.

Kahve falında sokakta giyinmek işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top