Kahve falında soba çıkarmak

Kahve falında soba çıkarmak yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında soba çıkarmak gördüyseniz:

  • İstikrarlı bir ilişki başarılarınızı daha da parlak hale getirebilir.

Kahve falında soba borusu çıkarmak eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında soba çıkarmak sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sobadan kül çıkarmak bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına inanılır.

Kahve falında sobada çamaşır kurutmak sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yanan sobaya su dökmek yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına yorulur.

Kahve falında elektrik sobası görmek kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine işarettir.

Kahve falında soba dumanı görmek ettiği zararları telafi edeceğine, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine alamet eder.

Kahve falında sobada yemek pişirmek verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top