Kahve falında siyasete girmek

Kahve falında siyasete girmek sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyasete girmek gördüyseniz:

  • En iyisi bütün konsantrenizi verip, herşeyi tam olarak halledip, sonra özel şeylerle ilgilenmenizdir.

Kahve falında siyasete girmek kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyasete atılmak ortak bir noktada bulaşamayacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine inanılır.

Kahve falında siyasetçileri görmek hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş siyasetçi görmek lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına işarettir.

Kahve falında siyasetçi görmek sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyaset yapmak sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, umutlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyaset adamı görmek ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, ailesini hem gururlandıracağına işarettir.

Kahve falında bir siyasetçi görmek uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top