Kahve falında siyam kedisi görmek

Kahve falında siyam kedisi görmek geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına işarettir.

Kahve falında siyam kedisi gördüyseniz:

  • İnsanları kendinizden uzaklaştırmak yerine, zarafetinizi koruyarak kendi tarafınıza çekmeye çalışmalısınız.

Kahve falında siyam kedisi görmek hasret kaldıklarına kavuşacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında siyam ikizi görmek refah düzeyinin yükseleceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına işaret eder.

Kahve falında kedinin üzerine basmak yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin saldırısına uğramak sorunlarının çözümünde destek olacağına, iç sıkıntınızın azalacağına tabir olunur.

Kahve falında köpeğin kediyi kovaladığını görmek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, gönül yaralarının iyileşeceği işaret etmektedir.

Kahve falında yavru sarı kedi sevmek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçta kedi görmek tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında kedinin yavrulamasını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top