Kahve falında siyah ve beyaz keçi görmek

Kahve falında siyah ve beyaz keçi görmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah ve beyaz keçi gördüyseniz:

  • Çevrenize olan muamelelerinizde saygısızca davranma meylindesiniz.

Kahve falında siyah ve beyaz keçi görmek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz ve siyah keçi görmek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, helal rızka kavuşacağına inanılır.

Kahve falında siyah beyaz keçi görmek iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına rivayet eder.

Kahve falında siyah keçi sürüsü görmek yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah keçi görmek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, zor durumların biteceğine delalettir.

Kahve falında boynuzlu siyah keçi görmek moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında siyah yavru keçi görmek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah keçi yavrusu görmek hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, neşesini kaybedeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top