Kahve falında siyah silah görmek

Kahve falında siyah silah görmek zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, hayatında yeni bir döneme başlayacağına, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, iç dünyasının da güzelleşeceğine, fal sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına işarettir.

Kahve falında siyah silah gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda yaratıcı değişiklikler meydana gelebilir.

Kahve falında siyah silah görmek kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında siyah renkte silah görmek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına işarettir.

Kahve falında silahla sırtından yaralanmak elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kar ve silah görmek övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş birinin elinde silah görmek çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında silahla vurulan insan görmek çok büyük ferahlık yaşayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına inanılır.

Kahve falında silahla vurulmak ölmemek sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahla insan öldürmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top