Kahve falında siyah renk giymek

Kahve falında siyah renk giymek aile hayatının sorunsuz olacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, kolay yollardan kazanacağına, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah renk giymek gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde istediğiniz kimsenin aklını çelebilecek yapıdasınız.

Kahve falında siyah renk elbise giymek sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına yorulur.

Kahve falında siyah renkte elbise giymek kötü ve hasta günler geçireceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah renk giymek uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına delalet eder.

Kahve falında siyah renkli yılan görmek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı ve siyah renk görmek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah renk araba görmek saygı değer bir konuma çıkacağına, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz ve siyah renk görmek beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah renkli hayvan görmek elini haramdan uzak tutacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top