Kahve falında siyah renk etek görmek

Kahve falında siyah renk etek görmek uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, geride bırakacağına, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına alamet eder.

Kahve falında siyah renk etek gördüyseniz:

  • Kullandığınız farklı ya da alışılmamış yöntemler diğerlerinin tepkisini çekebilir.

Kahve falında siyah renk etek görmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında mavi renk etek giymek açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında renkli uzun etek giymek duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil renk etek giymek sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında renkli etek giymek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında renkli etek giydiğini görmek haksızlık ve nankörlük göreceğine, aydınlık bir yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil renk etek görmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine yorulur.

Kahve falında renkli etek görmek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top