Kahve falında siyah kaka görmek

Kahve falında siyah kaka görmek kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, bununla yüceleceğine, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında siyah kaka gördüyseniz:

  • Kişisel değişiklikler yapmamanız durumunda fazlasıyla cazip görünen bazı teklifler anlamını yitebilir veya geri çekilebilir.

Kahve falında siyah kaka görmek aylık gelirinin artacağına, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah kaka yapmak insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pantolona kaka yapmak yanlışlara düşeceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında orta yere kaka yapmak kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına inanılır.

Kahve falında insan kakası temizlemek ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, hayatının güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yola kaka yapmak özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında kaka yaptığını görmek dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına delalet eder.

Kahve falında iç çamaşırında kaka görmek şans ve kısmet elde edeceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top