Kahve falında siyah boru görmek

Kahve falında siyah boru görmek atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında siyah boru gördüyseniz:

  • Şüpheleriniz ya da endişeleriniz yersiz olmayabilir.

Kahve falında siyah boru görmek kız çocuğunun olacağına, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine yorulur.

Kahve falında soba borusu çırpmak işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kanalizasyon borusu görmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında su borusu patlaması görmek maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine inanılır.

Kahve falında borudan su fışkırdığını görmek çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında patlayan su borusu görmek işsiz ise işe gireceğine, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine inanılır.

Kahve falında tuvalet borusu görmek sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine delalettir.

Kahve falında boru anahtarı görmek bilgin ve usta kişi haline geleceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top