Kahve falında ağaçta badem görmek

Kahve falında ağaçta badem görmek elindekilerinin kıymetini bileceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, yanlış yollardan döneceğine, kendisine ev alacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına rivayet eder.

Kahve falında ağaçta badem gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşma ya da düzenleme konusunda yapacak çok şeyiniz olmayabilir.

Kahve falında ağaçtan badem koparmak işinde dar boğaza gireceğine, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çiçek açmış badem ağacı görmek daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçta badem görmek daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına işaret eder.

Kahve falında çağla badem ağacı görmek zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan badem toplamak çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında badem ağacı dikmek ortak bir noktada bulaşamayacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çiçekli badem ağacı görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında badem ağacının çiçek açtığını görmek ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top