Kahve falında siyah ayakkabı hediye almak

Kahve falında siyah ayakkabı hediye almak çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, aniden evlilik kararı alacağına, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, zenginleşeceğine, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında siyah ayakkabı hediye almak gördüyseniz:

  • Size ilham veren planlardan vazgeçmeyin, kimse sizin kadar vizyon veya bilgi sahibi olmayabilir.

Kahve falında siyah ayakkabı hediye etmek sıkıntıların büyüyeceğine, işinden uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah ayakkabı hediye almak çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, eşit davranılacağına delalet eder.

Kahve falında mavi ayakkabı hediye almak sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, mesleğinde uzmanlık yapacağına işaret eder.

Kahve falında yeni ayakkabı hediye etmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına inanılır.

Kahve falında topuklu ayakkabı hediye almak nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hastalıkların kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı hediye vermek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz ayakkabı hediye etmek çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında birinden hediye ayakkabı almak kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top