Kahve falında sivilceli kadın görmek

Kahve falında sivilceli kadın görmek insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, yeni bir işe gireceğine, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, canın derdine düşeceğine, olur olmadık anlarda beyan edeceğine işarettir.

Kahve falında sivilceli kadın gördüyseniz:

  • Normal şartlarda dikkat etmediğiniz noktaları görmeye başlamanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında sivilceli kadın görmek yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine işarettir.

Kahve falında kadının yüzünde sivilce görmek sağlık problemleri içinde olacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının yüzünü sivilceli görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında dilde sivilce görmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, huşu içinde devam edeceğine işarettir.

Kahve falında sivilceden kurt çıktığını görmek karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine rivayet eder.

Kahve falında omuzda sivilce görmek çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sırtında sivilce patlatmak hileli durumlarla karşılaşılacağını, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafada sivilce görmek verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, büyük atılımların yapılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top