Kahve falında şiştiğini görmek

Kahve falında şiştiğini görmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, iş ve mekan değiştireceğine, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, elinize toplu miktarda para geçeceğine delalet eder.

Kahve falında şiştiğini gördüyseniz:

  • Belli durumları nasıl yöneteceğinizi biliyorsanız sesli konuşmalısınız.

Kahve falında ölüyü şişmiş görmek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına delalet eder.

Kahve falında birinin karnının şiştiğini görmek yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında gözlerini şişmiş görmek yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şişmiş ayak görmek sorunlarını halletmeyi başaracağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına yorulur.

Kahve falında şişmiş el görmek kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında burnunun şiştiğini görmek yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karnını şişmiş görmek üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında alında şişlik görmek kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top