Kahve falında şişko olmak

Kahve falında şişko olmak tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, rahat bir nefes alacağına, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, bilmediği duyguları tadacağına, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, takdir edileceği işler yapacağına, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında şişko olmak gördüyseniz:

  • Herkes kendi konularıyla veya fikirleriyle o kadar meşgul ki, gazeteye ilan vermediğiniz sürece taleplerinizin ya da ihtiyaçlarınızın farkına varmaları zor olabilir.

Kahve falında şişko bebek görmek başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, hayat içinde çok rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında şişko kedi görmek atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına inanılır.

Kahve falında şişko bir adam görmek çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında şişko olmak yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, gönlündeki gibi sevileceğine yorulur.

Kahve falında şişko adam görmek çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına inanılır.

Kahve falında şişko olduğunu görmek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, açların doyacağına delalettir.

Kahve falında şişko erkek bebek görmek güzel günler için çalışılacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine delalet eder.

Kahve falında şişko kadın görmek hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top