Kahve falında sırtında yılan görmek

Kahve falında sırtında yılan görmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, rahat nefes almaya başlayacağına, hüsrana uğratacağına, işlerinin bu yüzden aksayacağına, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına işaret eder.

Kahve falında sırtında yılan gördüyseniz:

  • Yaşlı kimselerle ilişki kurabilirsiniz.

Kahve falında sırtından yılan çıktığını görmek mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında sırtımda yılan görmek onurlu bir hayat süreceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine alamet eder.

Kahve falında sırtında yılan görmek zarar edeceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında sırtına yılan girdiğini görmek geçim derdi çekeceğine, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına alamet eder.

Kahve falında sırtta yılan görmek işinde ustalaşacağına, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine alamet eder.

Kahve falında yılanı sırtında görmek asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına işarettir.

Kahve falında sırtından yılan çıkmak kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, malının artmasını sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin sırtında yılan görmek elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top