Kahve falında ayna kırıkları görmek

Kahve falında ayna kırıkları görmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına yorulur.

Kahve falında ayna kırıkları gördüyseniz:

  • Başkalarının görevlerini üstlenmeniz durumunda zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında aynayı kırık görmek ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında kırık aynada kendini görmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına inanılır.

Kahve falında ayna kırığı görmek kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında kırık ayna parçaları görmek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına işarettir.

Kahve falında ayna kırıkları görmek anne ve baba duası alınacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırık ayna görmek sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına işarettir.

Kahve falında kırık ayna almak hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına işaret eder.

Kahve falında aynaya bakmak elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, daha çok önemli başarılara sahip olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top