Kahve falında sıra gecesi görmek

Kahve falında sıra gecesi görmek ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında sıra gecesi gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlara saygısızca davranma eğilimindesiniz.

Kahve falında sıra gecesi görmek para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüm sırasının geldiğini görmek sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, yaralayacağına ve küstüreceğine delalettir.

Kahve falında sıra taşlı yüzük görmek kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çift sıra diş görmek evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sıra sıra mezar görmek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, fal sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tuvalet sırası beklemek yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, eğer işsizse iş bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalabalık sıraya girmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, ağız tadının kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında sıraya oturmak sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top