Kahve falında sıra dağlar görmek

Kahve falında sıra dağlar görmek bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, zarar edilen bir dönemin biteceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, mutluluğunu çoğaltacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine işarettir.

Kahve falında sıra dağlar gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz açısından ise, kafanız karışmaya başlıyor.

Kahve falında sıra dağ görmek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına delalettir.

Kahve falında sıra dağlar görmek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sınıf sıra görmek bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yemek sırasına girmek sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, yapılan işlerin fazla kar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ekmek sırası beklemek hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine işaret eder.

Kahve falında sıra olmak prestij kaybı yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına alamet eder.

Kahve falında abdest almak için sıra beklemek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına inanılır.

Kahve falında sıraya girmek sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top