Kahve falında sıra arkadaşını görmek

Kahve falında sıra arkadaşını görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, büyük borçların altında ezileceğine tabir olunur.

Kahve falında sıra arkadaşını gördüyseniz:

  • Duygusal davranmanız doğru kararlar almanızı engelleyebilir.

Kahve falında sıra arkadaşını görmek elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, falı kapatan kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sınıf ve sıra görmek el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalabalık sıraya girmek uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında doktor sırası beklemek maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında sıralanmış insanlar görmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sıra taşımak istediği başarıyı göstereceğine, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sıra masa görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yemek sırası görmek işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top