Kahve falında sınıf arkadaşına aşık olmak

Kahve falında sınıf arkadaşına aşık olmak gönlünce bir yaşam süreceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, fal sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, borçların biteceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sınıf arkadaşına aşık olmak gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık geçmişle ilgili hoş anıları canlandırabilir.

Kahve falında sınıf arkadaşına aşık olmak uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine işarettir.

Kahve falında yeni sınıf arkadaşını görmek çok sıkıntılı günler yaşayacağına, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına işaret eder.

Kahve falında sınıf arkadaşıyla kavga etmek yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının sınıfta kaldığını görmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, herhangi zarara uğramayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni sınıf arkadaşlarını görmek yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, gözünün yaşını sileceğine yorulur.

Kahve falında sınıfta arkadaşlarını görmek kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sınıf arkadaşlarını görmek ters giden durumların düzeltileceğine, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine yorulur.

Kahve falında sınıf arkadaşına sarılmak hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top