Kahve falında sınava başvurmak

Kahve falında sınava başvurmak parasının üstüne para ekleyeceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, fal sahibinin muradına ereceğine, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sınava başvurmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlar, komşular veya akrabalar hayatınızı kolaylaştıracak önerilerde bulunabilir.

Kahve falında sınava başvurmak çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında işe başvurduğunu görmek aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine yorulur.

Kahve falında işe başvurmak kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında üniversite sınavına girmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına işarettir.

Kahve falında sınava yetişmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında sınavdan not almak kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine delalet eder.

Kahve falında üniversitede sınav olmak hayatını yoluna sokacağına, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına inanılır.

Kahve falında sınavda yüksek puan almak işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top