Kahve falında sınav kaybettiğini görmek

Kahve falında sınav kaybettiğini görmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında sınav kaybettiğini gördüyseniz:

  • Eğlenceye hazır olun.

Kahve falında sınav kaybettiğini görmek belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, çok hayırlı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sınavı kaybettiğini görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sınava girmek ve kopya çekmek sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine alamet eder.

Kahve falında zor sınava girmek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine delalettir.

Kahve falında iyi sınav sonucu görmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine işarettir.

Kahve falında sınava kazanmak sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sınavda başarısız olduğunu görmek çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sınav sonuçlarını öğrenmek tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top