Kahve falında sılayı rahim yapmak

Kahve falında sılayı rahim yapmak yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında sılayı rahim yapmak gördüyseniz:

  • Görünüşe göre işinizle ilgili konulan halletmede biraz sıkıntılar yaşayacaksınız.

Kahve falında sılayı rahim yapmak alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine delalet eder.

Kahve falında sılayı görmek büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında sılaya gitmek rahatın kaçacağına, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine inanılır.

Kahve falında rahimde bebek görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına delalet eder.

Kahve falında rahim görmek sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine tabir olunur.

Kahve falında rahim kanseri olduğunu öğrenmek canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Kahve falında rahim içi araç görmek verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında rahimde kist görmek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top