Kahve falında sigara kazanmak

Kahve falında sigara kazanmak hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına işarettir.

Kahve falında sigara kazanmak gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlara hazır olun.

Kahve falında sigara kazanmak çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, sağlıkla ilgili gelişmelere tabir olunur.

Kahve falında kavga edip kazanmak yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine rivayet eder.

Kahve falında para kazanmak kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına yorulur.

Kahve falında ev kazanmak çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, gayrimenkul işine girileceğine alamet eder.

Kahve falında güzellik yarışmasını kazanmak işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına delalettir.

Kahve falında altın bilezik kazanmak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında memurluk kazanmak her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, hayaline kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oyunu kazanmak yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top