Kahve falında sıcak yemek

Kahve falında sıcak yemek insanlara yol göstereceğine, garanti olacak bir yer edineceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, borçlanacağına, işini kaybedeceğine, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sıcak yemek gördüyseniz:

  • Başkalarını iyi hissettirmek ya da yatıştırmakla uğraşmak gereğinden fazla zaman alıyor olabilir.

Kahve falında sıcak pasta yemek kızgınlıkların geçeceğine, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine alamet eder.

Kahve falında sıcak bal yemek verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sıcak yemek görmek elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sıcak çörek yemek hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, rahat bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında sıcak bazlama yemek güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, sorunlu bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sıcak yemek yemek uzun yıllar boyunca konuşulacağına, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında sıcak gözleme yemek aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sıcak somun ekmek yemek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top